Vánoční jarmark

01.12.2017 13:41

Vážení rodiče,

srdečně Vás zveme ve středu 20. prosince 2017 v 16:00 hod na sál kulturního domu na Vánoční jarmark. Můžete se těšit na vystoupení dětí z MŠ a ZŠ, na prodejní vánoční jarmark s výrobky nejen našich dětí, ale i na předvánoční posezení nad dobrý jídlem a pitím.

Na vystoupení budou děti potřebovat:

·         bílé tričko, bílé punčošky (nebo legínky nebo tepláčky), bílé ponožky, cvičky (např. z tělocviku)  - toto prosím přineste do školky, nejpozději v pátek 15. prosince

·         červené nebo černé punčošky (nebo legínky nebo tepláčky) a červené nebo černé tričko – toto prosím dítěti oblečte na sebe odpoledne v den jarmarku

Dále moc prosím, kdo má doma (nemusíte kupovat, jen opravdu, kdo má):

·         čertovské rohy

·         mikulášské čepičky (červeno- bílé – neboli čepičky Santa Clause)

Informace k organizaci tohoto dne:

·         Školička bude tento den v provozu jen dopoledne. Prosím tedy o vyzvednutí si dětí nejpozději do 12:15 hod ve školce.

·         Jelikož první v programu jarmarku bude vystoupení dětí, přiveďte je prosím na sál kulturního domu nejpozději v 15:45 hod.

·         Poté bude následovat vystoupení. Po vystoupení Vám děti předáme, abyste mohli společně prožít vánoční atmosféru nákupem drobností nebo občerstvení.

V případě dotazů nebo připomínek mě neváhejte kontaktovat. Budeme se těšit na Vaši účast.

Zaměstnanci školy a školky